aktier,  fonder
This page in English in due course .


Lars Ekdahl's favoritställen när det gället aktier
aktier,  fonderStockholms Fondbörs AB är en auktoriserad börs enligt börs- och clearinglagen med Finansinspektionen som tillsynsmyndighet. Fondbörsen är ett aktiebolag som arbetar i konkurrens med inhemska och utländska marknadsplatser. Fondbörsens verksamhet började 1863 och bolagiserades 1993. Stockholms Fondbörs är ett helägt dotterbolag inom OM Gruppen AB.

aktier,  fonder En ny trevlig bekantskap är Webfinanser.com som är är en av Sveriges mest kompletta länksamlingar inom ekonomi och finans. I dec.2001 kompletterad med AktieSmart, en ny funktion som gör det möjligt att smidigt ta fram viktig information om de aktier du är intresserad av. I april, 2003, kan du även se vilka aktier som har mest köp, sälj och neutral rekommendationer de senaste 3,6,9 och 12 månaderna. Detta lär vara en unik funktion som endast finns på Webfinanser.com

aktierFrån Ulf Neezen har jag fått följande tips. Jag ser inte att du har med min favorit, Aktiesajt.com En bra sida för alla aktie- och finansintresserade. En bra sajt att skaffa sig information om aktier , köptips, årsredovisningar och mycket mer

aktier,  fonderAvanza är internetworld favorit. Full pott i septembernumret år 2000. En komplett aktietjänst på nätet med en hel del kul kringtjänster. Bytte hit från Matteus under december år 2000!

aktier,  fondernyBank24 vill vara den naturliga startsidan för er som vill spara eller låna pengar. Där man jämför alla Sveriges banker inom privatekonomiska tjänster som lån, sparande, aktier och mycket mer.

aktier,  fonderEtrade Sverige, är en online broker som erbjuder handel med aktier, fonder och optioner. Det går bra att öppna en depå hos Etrade även för svenska kunder. Aktie och optionshandel från 89:- .


Denna sida uppdaterades 13 september år 2014

 aktier,  fonderDetta dokument uppfyller kraven för barnlänkar