Min familj

Förutom jag själv då, bor jag med matte Åsa, husse Lasse, Ludde (Schäfer/Labrador/Rodesian ridgeback korsning), katterna Konrad och Gottfrid. Vi bor 4 mil från Stockholm i en liten byhåla som heter Brottby. Vårt hus ligger verkligen i skogen och vi har bara två permanent boende "grannar" på vår vägsträcka. Så egentligen kan man säga att vi är granne med skogen. Här trivs jag jättebra och som den "badidot" jag är tycker jag det är perfekt med att vi har nära till vattnet, Långsjön.

Matte Åsa är 37 år och jag är hennes största hobby brukar hon säga (vad det nu innebär). Åsa är en snäll prick som jag gillar super mycket och det är hon och jag som tränar ihop. Nu har ju matte sagt att jag ska bli hennes tävlingsstjärna, men då får hon ju skärpa till sig lite. Hon har tävlingsnerver gjorda av silke och man vill ju att de är av stål (sägs det).

Husse Lasse är 33 år och han är en kul prick. Han brukar mest gosa och busa med mig. Lite träning blir det och det är lika kul för man vet verkligen aldrig vad han hittar på.

Ludde är snart 10 år, men faktiskt väldigt pigg för det är faktiskt ganska ofta han bjuder upp till dans. Om inte, gör jag i alla fall alla försök jag kan för att få "gammelgubben" att leka lite.

Mina kattbröder, Konrad och Gottfrid gillar jag skarpt. De är så himla roliga att leka med och jag tror att de tycker lika om mig. Fast när jag blir lite för väl hårt hänt (ibland kanske) då tar det fram klorna och det är inte kul. Men för det mesta rullar vi runt och busar. Sen de är så jädrans noga med hygienen och får jag också en släng av tvättningar ibland.


Australian Shepherd