Du har just nu passerat entrédörren till mitt Internet-Hem.

www.ekdahl.org innehåller över 3000 enskilda webbsidor samt mer än 7000 länkar ut i Cyberrymden! De flesta sidor gäller min släktforskning.
I mitt Cyber Hem hittar du många olika dörrar som leder dig till alla mina rum i mitt stora Cyberhem. Ta tillfället i akt att utforska! Botanisera gärna bland mina favoritlänkar ut i Cyberrymden Min barnsida fick 8* av 10* möjliga i oktobernumret av Internetguiden.

Nästan 960 sajter har länkat till www.ekdahl.org!
En kontroll april, 2005 via sökmotorn Yahoo visade då att drygt 1000 sajter hade länkar till www.ekdahl.org. Så det finns säkert något för dig här också. Om du har tid att undersöka mitt Internethem.

Problem med dina digitala bilder?
Digitala bilder är numera min stora hobby. Bland mina "Tips och Tricks" har jag försökt förmedla lite av det jag lärt mig under åren. Såväl egna små lektioner som dom jag översatt från engelskan. Här finns också många bra PDF- dokument när det gäller färghantering i typ Photoshop. Får du inte samma färger på dina utskrifter som på din bildskärm? Här du råkat ut för att få röda ögon på ditt porträtt? Eller är snön blivit blåaktig. Här hittar du mina egna små lektioner och även de som jag valt att översatt från engelskan. Många bra PDF-dokumnet kan du ladda hem avseende färghantering i typ Photoshop. Du kanske hittar lösningen på min sida om Tips och tricks när du arbetar med digitala bilder.

Min sökportal
I Internetguiden Nr: 9 November 2000 skriver Sandra Jensen :" Jag väljer en udda men rolig sökportal. Här kan man söka på flera av de bästa sökmotorerna på en och samma sida. Ekdahl ger även hjälp och vägledning till var och en av söktjänstena. Toppen ". Andra sätt att söka än via sökmotorer hittar du här! Här kan du också förkovra dig och bli en expert på att söka på Internet eller läs om hur man optimerar sin hemsida för att lättare hittas av sökmotorerna

Konstintresserad?
besök då Konrad Ekdahls virtuella galleri (recenserades i Internetworld nr:2 april 2000) Han deltog så sent som under oktober 2001 på en samlingsutställning på Konsthallen Bryggeriet i Trelleborg

På min släktforkningssajt
har jag en omfattande publicering av min släkt Ekdahl samt några ingifta grenar såsom Söderlund, Hallgren, Edén, Lager, Ohlsson och Ringberg. Är vi släkt?
Prova då att söka på en släkting du känner!. Som en kuriosa har jag, med rätt stor sannoliket, hittat att jag kan ha anor till Karl den store.

Familjealbumet
Vad vore en personlig hemsida förutan ett familjealbum? Här hittar du också många bilder från det gamla sommarstället på Yxlan

Kinaresan
Mars 2002 var jag och min fru i Kina som blev en oförglömlig upplevelse. Du hittar här en reseberättelse med många bilder från bland annat Kinesiska muren och Himmelska fridens torg.


Du kan även söka direkt i min sajt efter något du tror eller hoppas kan finna här.

 

e-mail